Renaud Cohen

Rate this item
(0 votes)

Renaud Cohen

Renaud Cohen

Filmography:

1990: Parenté à la plaisanterie
1991: La conversation (short)
1994: Electric Shadows (doc)
1994: Antonio Paradiso (doc)
1996: Le maître des singes
1999: L'hôtel des réfugiés
1999The Little Buns of the people (doc)

Selection:

2001

Renaud Cohen

Renaud Cohen was born in 1964. He studied cinema and Chinese Language He is most overal a documentary filmmaker.

More in this category: « Anna-Nicole Hunt Khamphanh Pravong »
  • 01-vesoul-agglo
  • 02-vesoul
  • 03-bourgogne-franche-comte
  • 04-cnc
  • 05-hautesaone
  • 06-minsiterecultureweb
  • 07-academie
  • 08-Inalco
  • 10-consulatjaponstrasbourg
  • 11-sncf
  • 12-mobigo
  • 13-keolis
  • 14-mobilieteagglomeration
  • 15-vbus
  • 16-suzuki-logo
  • 17-SAHGEV-HD
  • 18-OSPROD
  • 19-majestic
  • 20-jfmaillot
  • 21-schraag
  • 22-netizis
  • 24-mgenweb
  • 25-vignoblesguillaumeweb
  • 26-cora
  • 27-orange
  • 28-AMP
  • 29-ecran-noir
  • 30-cinealliance
  • 31-france3bourgognefranchecomt
  • 32-lapressedevesoul
  • 34-est-republicain
  • 36-france-bleu
  • 37-france-inter

FICA Contact

  festival.vesoul (@) wanadoo.fr
 +33(0)3 84 76 55 82
 +33(0)3 84 96 01 43
 25 rue Dr Doillon, 70000 VESOUL

Press Contact
J-M. Thérouanne : +33(0)6 84 84 87 46
B. Meiresonne : +33(0)6 12 94 12 73

Twitter

Follow us!